O adolescentă a dansat peste 120 de ore pentru a intra în Cartea Recordurilor. Cine este şi ce spun părinţii ei (VIDEO)

O adolescentă de 17 ani din Nepal a dansat timp de 126 de ore consecutiv. Fata vrea să intre în Cartea Recordurilor la categoria cel mai lung maraton de dans susţinut de o singură persoană", scrie agerpres.ro.

Bandana Nepal a început să danseze vineri, 23 noiembrie, şi a făcut asta până miercuri după-amiază, 28 noiembrie, pentru a doborî recordul.

Tânăra a dansat pe muzică nepaleză în hotelul unui restaurant din Kathmandu, în faţa publicului din care au făcut parte familia sa și presa, conform agenției Xinhua, citată de Agerpres.

Fata a dansat 126 de ore și a doborât recordul anterior, deținut anterior de Kalamandalam Hemlatha din India, care a dansat timp de 123 de ore şi 15 minute în 2011.

Deși și-a unduit șoldurile și gâtul timp de șase zile, fără să doarmă și fără să se odihnească, Bandana Nepal a reușit să-și păstreze zâmbetul pe față pe întreaga durată a provocării.

"Sunt foarte fericit să văd că fiica mea poate obţine recordul mondial. Realizarea nu este doar a ei, ci a promovat şi ţara pe plan internaţional. Este un moment de mândrie pentru noi toţi”, a declarat tatăl tinerei, Ram Nepal.

Prin acest record, Bandana vrea să fie o inspirație pentru ca alte fete din Nepal să aibă realizări și aspirații

Bandana Nepal a început să danseze la vârsta de cinci ani. Ea a dansat aproape 100 de ore, doar pentru a se antrena pentru doborârea recordului.

Fata a fost susținută de prieteni și de familie care au dansat alături de ea și au încurajat-o să-și îndeplinească obiectivul. Dansatoare a făcut mici pauze când a primit băuturi energizante, lapte și alimente bogate în nutrienți.

Organizatorii acestui eveniment susțin că urmează să trimită materialul la Guinness World Records. Omologarea recordului ar putea dura cel puțin o lună.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu