O adevărată „comoară”, descoperită de polițiștii germani. Vezi ce ascundeau nişte români într-un microbuz

Polițiștii germani au descoperit o adevărată „comoară” în mașina unor români, cu ocazia unui control de rutină făcut în portul din Rostock, la vehiculele care intrau în țară, scrie digi24.ro.

Un microbuz înmatriculat în Polonia, în care se aflau nouă români, le-a atras atenția ofițerilor. Vehiculul era plin ochi cu saci plini de haine vechi, iar românii au început să se comporte bizar în prezența polițiștilor, transmite digi24.ro.

Când s-au uitat atent, polițiștii au văzut că printre hainele vechi din saci erau ascunse scule și unelte, între care bormașini și mașini de șlefuit, toate noi, iar unele dintre ele foarte scumpe. De asemenea, polițiștii au găsit și trei biciclete.

Românii, care veneau din Suedia, le-au spus polițiștilor că toate acele bunuri erau cumpărate din târguri de vechituri și din acest motiv nu aveau documente de proveniență. Polițiștii germani, însă, suspectează că toate aceste bunuri au fost furate, pentru că sunt noi.

La inventar s-a constatat că bunurile ascunse bine în mașina românilor sunt în valoare de 25.000 de euro. Polițiștii le-au confiscat pe toate și acum fac cercetări pentru a stabili care este proveniența lor, românii fiind deocamdată suspectați de furt.

Pentru că nu au putut demonstra proveniența lucrurilor pe care le transportau, acestea au fost confiscate, urmând ca anchetele să stabilească cu exactitate proveniența acestora.

Lasă un comentariu