O actriță susține că a fost violată de un cunoscut actor din serialul Gossip Girl

Actorul britanic Ed Westwick, cunoscut pentru rolurile din serialul „Gossip Girl” și din comedia produsă de BBC „White Gold”, este acuzat de actrița Kristina Cohen că a violat-o, în urmă cu trei ani, scrie digi24.ro.

Într-o postare publicată pe Facebook, Kristina Cohen susține că întâmplarea a avut loc chiar în casa actorului, după o cină la care tânăra mersese alături de iubitul ei. „Aveam o relație cu un producător care era prieten cu Ed Westwick. El m-a dus la casa lui Ed, unde l-am cunoscut pentru prima dată. Am vrut să plec, după ce Ed a sugerat că ar trebui să facem cu toții sex. Însă producătorul nu a vrut să îl punem pe Westwick într-o postură jenantă, așa că am rămas”.

Actrița povestește că s-a dus apoi în camera de oaspeți să doarmă și a fost trezită de Es Westwick, care ar fi violat-o. „I-am spus să se oprească, dar avea mai multă putere ca mine. M-am luptat cât am putut cu el, dar mi-a luat fața în mâini, m-a bruscat și mi-a spus că vrea să facă sex cu mine. Eram paralizată, îngrozită. Nu puteam să vorbesc, nu mai puteam să mă mișc. M-a țintuit pe pat și m-a violat”, susține Cohen.

Ea mai spune și că iubitul ei a învinuit-o pentru că ar fi fost violată și apoi i-a spus să nu sufle un cuvânt despre cele întâmplate.

În replică, actorul Ed Westwick a dat un scurt comunicat, publicat pe Twitter: „Nu o cunosc pe această femeie. Nu am forțat niciodată nicio femeie, în niciun fel. În mod cert nu am violat vreodată o femeie”.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu