O actriţă din filmele XXX a fost recunoscută la aeroport. Este INCREDIBIL ce au făcut vameşii

O fostă vedetă din filmele pentru adulți a fost recunoscută la aeroport când a dat pașaportul și a avut un șoc câteva ore mai târziu când a văzut rețelele de socializare pline de poza ei și de datele din actul de identitate, scrie Realitatea.net.

Actrița Maria Ozawa, de 30 de ani, nu s-a gândit nicio clipă că pașaportul ei dat la biroul de imigrări va ajunge viral pe Internet doar pentru că un angajat de la aeroport a recunoscut cine este.

Vedeta care a jucat în sute de filme interzise minorilor a găsit pe internet o fotografie cu pașaportul ei însoțot de textul "Pariez că știți cine este fata asta", împreună cu mai multe emoticoane, scrie DailyStar.co.uk.

Maria Ozawa i-a criticat pe oficialii din Manila, Filipine unde s-a petrecut incidentul: "Nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat. O prietenă mi-a dat să văd mesajul și nu am înțeles despre ce e vorba. Este revoltător".

"Biroul de Imigrări trebuie să fie un loc în care să ai încredere că îți protejează datele personale", a mai scris actrița.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu