O actriță bolnavă de cancer a strâns 8.000 de euro din donații pentru propria înmomântare

O actriță care suferea de cancer în stadiu terminal a strâns aproximativ 8.000 de euro, din donații, pentru înmormântarea ei pe internet. Rudele sale îndurerate sunt recunoscătoare, având în vedere că nu aveau posibilitatea să acopere costurile funeraliilor.

Shirley Hellyar (40 de ani) din Glasgow, Scoția, credea că a învins cancerul și a călătorit la Newcastle să celebreze alături de prietenii ei. În timpul vizitei sale, în Octombrie, ea a simțit dureri în piept și s-a dus la spital. Medicii i-au spus atunci că mai are doar câteva săptămâni de viață, scrie libertatea.ro.

Actrița și-a pierdut fratele în vârstă de 16 ani și susținea că "niciun părinte nu ar trebui să-și îngroape copiii", scrie BBC.

Ea a jucat recent într-un serial produs de Netflix în care joacă și cunoscutul actor Chris Pine. Ea spera că o să vadă episodul în momentul în care va fi difuzat, însă la două zile după filmări a murit.

Un comunicat de presă al familiei a fost postat pe pagina pe care cerea ajutor: "Din nefericire, ea a decedat în somn la Spitalul St. Oswald, în Gosforth, Newcastle, înconjurată de familie și prieteni. Shirley a fost recunoscătoare pentru ajutorul oferit și donațiile făcute care i-au făcut ultimele săptămâni mult mai fericite".

Costurile funeraliilor depășeau cu mult posibilitățile financiare ale familiei sale.

Când a văzut că oamenii donează pentru ea, Shirley a susținut că și-a recăpătat încrederea în omenire. De altfel, mai mulți donatori au lăsat mesaje de prin care îi sprijineau moral pe apropiații îndurerați.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu