O activistă civică a răsturnat mai multe cutii cu donaţii în faţa Ministerului Justiţiei (VIDEO)

Activista civică Domnica Cemortan, revoltată la culme pe Ministerul Justiţiei. Femeia a colectat mai multe produse, care urmau să ajungă la penitenciarul Pruncul numărul 16, însă coletul acesteia nu a fost acceptat de către administraţie. 

Aceasta spune că nu a avut niciun scop meschin, a vrut din tot sufletul ca donaţiile adunate de la oameni să ajungă la femeile din penitenciar, să ajungă într-adevăr la mamele cu copii ce se află acolo. 

Din cele menţionate de activistă, coletul conţinea produse de igienă şi haine pentru cei mici: jucării pentru copii, săpun, gel de duş, periuţe de dinţi, cărţi pentru biblioteca puşcăriei, haine pentru copii şi absorbante pentru femei. 

Indignată şi revolatată pe sistemul din ţară, activista a mers în faţa Ministerului de Justiţie şi a răsturant în faţa instituţiei cutiile cu donaţii destinate puşcăriaşilor. 

"Altă solutie nu am. Mie ca activst civic mi-a ajuns cutitul la os. Toate cutiile cu donaţii destinate puşcăriaşilor o sa fie răsturnate în fata Ministerului Justitiei a Republicii Moldova. 

P.s. Paznicul a chemat deja poliţia. 
Cer iertare în faţa donatorilor", a scris activista pe o reţea de socializare. 

De asemenea, este de menţionat faptul că activista s-a mai implicat anterior în activităţi de genul, însă nu s-a confruntat cu asemenea incidente. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu