O sinistrată din Cotul Morii, împreună cu familia celor doi fraţi ai săi, s-a mutat într-o casă părăsită din Obileni

Embed:

S-a mutat într-o casă veche şi părăsită. Este situaţia unei sinistrate din satul Cotul Morii, Hânceşti, care împreună cu marea sa familie şi-a găsit un nou acoperiş în Obileni. Chiar dacă riscă în fiecare zi să stea în casa veche, acoperită cu stuf, ea spune că nu are unde pleca.

Viorica Găină este sinistrată din Cotul Morii. Ea s-a mutat împreună cu familia sa şi a celor doi fraţi într-o casă părăsită din Obileni. La scurt timp, însă, fraţii săi au plecat din casa acoperită cu stuf.

Viorica Găină a rămas în casa părăsită, chiar dacă se teme că acoperişul acesteia ar putea să se dărâme la următoare furtună. Sinistrata poate să mai stea în această locuinţă cel mult până în toamnă, deoarece soba nu este funcţională şi casa poate lua foc oricând.

Viorica Găină suferă de o boală de plămâni, lucru ce nu îi permite să stea în căminul de la Hânceşti, iar în situaţia ei sunt sute de oameni. Guvernul a anunţat, iniţial, că o organizaţie non-guvernamentală va construi 80 de case pentru sinistraţii din Cotul Morii. Miercuri însă pe site-ul Executivului numărul caselor s-a înjumătăţit.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu