Nurmagomedov şi-a cerut scuze pentru haosul provocat după lupta cu McGregor

Embed:

Haos de necrezut la turneul UFC 229, gala de arte marţiale mixte, desfăşurată la Las Vegas! Victoria lui Habib Nurmagomedov în faţa lui Conor McGregor a fost umbrită de o bătaie generală după sfârşitul confruntării dintre cei doi.

Sportivul din Daghestan a sărit din octagon şi s-a năpustit peste Dillon Danis, un membru al staff-ului adversarului său irlandez.

În acelaşi timp, în cuşcă, McGregor a fost atacat de nişte spectatori care au profitat de haos. În urma incidentelor, trei persoane au fost arestate.

Nu a fost linişte nici înaintea capului de afiș al Galei. Împărţiţi în două tabere, mai mulţi spectatori au început să se certe şi, în consecinţă, au ajuns în mod firesc la altercaţii. S-au luat la pumni până şi două domnișoare.

Nurmagomedov l-a învins pe McGregor fără drept de apel. În runda a patra Habib s-a impus prin strangulare. Sportivul în vârstă de 30 de ani şi-a păstrat titlul mondial UFC în categoria uşoară.

Totuşi, centura nu i-a fost acordată în octagon, iar cei doi luptători au fost escortaţi din arenă pe rând.

Campionul şi-a cerut scuze pentru ieşirea nervoasă de la sfârşitul luptei, dar a declarat că a fost nevoit să procedeze astfel, pentru că, timp îndelungat înaintea confruntării, cei din tabără adversă i-au tot lezat onoarea.

"Vreau să-mi cer scuze de la Comisia de Atletism din statul Nevada, îmi cer scuze de la publicul din Las Vegas. Știu că nu m-am prezentat în cea mai bună ipostază. Nu este cea mai bună trăsătura de caracter a mea. Sunt o ființă umană. Nu înțeleg cum oamenii pot spune că am sărit în cușcă. McGregor a tot vorbit despre religia mea, despre tatăl meu și multe altele. El a venit la Brooklyn și a distrus autocarul, iar câteva persoane s-au ales cu traumatisme. Ce credeţi despre asta?", a spus Habib Nurmagomedov, luptător MMA. 

Nurmagomedov va avea în continuare şi o serie de probleme. El nu va putea intra în posesia celor un milion şi jumătate de dolari, ce i se cad drept primă conform contractului, până când nu se va face lumină de către Comisia de Atletism din Nevada pe marginea haosului de după încheierea disputei din arenă.

De partea cealaltă, Conor McGregor nu a depus vreo plângere şi a anunţat pe o reţea de socializare că va reveni în cuşcă în curând.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu