Nunta unei prințese saudite care a avut loc în Paris s-a transformat într-un DEZASTRU

Nunta unei prințese saudite, care a avut loc în Paris și la care au participat vedete precum Oprah Winfrey, s-a transformat într-un dezastru, după ce mireasa a fost jefuită de bijuterii în valoare de 1 milion de dolari, scrie New York Post, potrivit Digi24.ro.

Prințesa Ameera Al-Taweel, în vârstă de 34 de ani, s-a căsătorit cu un miliardar saudit, Khalifa bin Butti al-Muhairi, în cadrul unei ceremonii discrete, dar opulente, care a avut loc în capitala Franței.

Printre invitați s-au numărat Oprah Winfrey, Gayle King, precum și angajați ONU care au ajutat-o pe prințesă în activitățile sale filantropice, dar și elite ale Arabiei Saudite.

Invitații au fost obligați să semneze contracte de confidențialitate și nu au avut voie să facă fotografii sau să înregistreze clipuri video.

Nunta a fost umbrită însă de o situație neplăcută. O prințesă saudită, cel mai probabil mireasa însăși, a fost jefuită de bijuterii în valoare de 1 milion de euro, în timp ce era cazată la hotelul Ritz din Paris.

Poliția franceză a demarat o investigație și a declarat că bijuteriile nu se aflau închise în seif și că nu există semne că ușa camerei de hotel ar fi fost forțată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu