Nuntă însângerată. Un elicopter s-a prăbușit în timp ce transporta o mireasă la ceremonie (VIDEO)

Un accident tragic de elicopter, care a ucis o mireasă ce se îndrepta spre propria nuntă, a șocat opinia publică din Brazilia. Imaginile surprinse de unul dintre pasageri în interiorul elicopterului au fost făcute publice de presa locală, informează Russia Today.

Videoclipul arată momentul prăbușirii, în care și-au pierdut viața toate cele patru persoane aflate la bord. Accidentul a avut loc în Sao Lourenco da Serra, în decembrie 2016, scrie realitatea.net.

Fratele miresei a găsit filmul care o înfățișează pe Rosemeire Nascimento da Silva în drumul către locul unde o așteptau viitorul soț și oaspeții, a raportat publicația Globo.

Împreună cu pilotul, mireasa, fratele ei, Silvano Nascimento da Silva și fotografa evenimentului, Nayla Cristina Neves Lousada, însărcinată în șase luni se aflau la bordul zborului fatal.

 

Globo a distribuit videoclipul, alături de analiza unui expert independent, care a susținut că a fost vorba despre o eroare de pilotaj.

Videoclipul este folosit ca parte a investigației incidentului, coordonată de poliția civilă și aeronautică. Compania care deținea elicopterul a refuzat să facă vreo declarație.

Videoclipul arată momentul prăbușirii, în care și-au pierdut viața toate cele patru persoane aflate la bord. Accidentul a avut loc în Sao Lourenco da Serra, în decembrie 2016. Fratele miresei a găsit filmul care o înfățișează pe Rosemeire Nascimento da Silva în drumul către locul unde o așteptau viitorul soț și oaspeții, a raportat publicația Globo. Împreună cu pilotul, mireasa, fratele ei, Silvano Nascimento da Silva și fotografa evenimentului, Nayla Cristina Neves Lousada, însărcinată în șase luni se aflau la bordul zborului fatal. Globo a distribuit videoclipul, alături de analiza unui expert independent, care a susținut că a fost vorba despre o eroare de pilotaj.

Videoclipul este folosit ca parte a investigației incidentului, coordonată de poliția civilă și aeronautică. Compania care deținea elicopterul a refuzat să facă vreo declarație.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu