Nuntă de lux pentru doi căței. Stăpâna lor le-a organizat o petrecerea cum nu ai mai văzut (FOTO)

Truffles și Coco sunt doi căței care s-au întâlnit prima dată în urmă cu cinci ani și pentru că stăpâna lor a ajuns la concluzia că cei doi s-au îndrăgostit iremediabil le-au organizat o petrecere de nuntă vara aceasta, scrie libertatea.ro.

Truffles este un shih tzu iar Coco este o împerechere între shih tzu și yorkshire. Amândoi au șase ani și s-au căsătorit în luna august în cadrul unei nunți de lux organizată de stăpâna lor.

Responsabilă pentru organizarea petrecerii care a avut ca temă o ceremonie de nuntă pe o insulă exotică, a fost fotograful Stacia Morgan, care este acum stăpâna ambilor căței. Ea a avut grijă ca în cadrul ceremoniei cei doi căței să facă schimb de gulere în loc de inele și invitații lor, oameni și animale, să se bucure de o masă cu trei feluri de mâncare.

„Din momentul în care s-au întâlnit, au fost total conectați”, a spus Stacia, care locuiește în Florida Keys. „Acum, adoră viața de cuplu căsătorit. Înainte aveau coșuri de dormit separate dar acum dorm în același”.

Coco și Truffles s-au întâlnit în urmă cu cinci ani când Coco aparținea unei prietene de-a lui Stacia. Aceasta obișnuia să vină destul de des în vizită pentru ca cei doi căței să se joace împreună. În scurt timp, între cei doi câini s-a legat o relație specială și ori de câte ori Coco pleca Truffles plângea și era de neconsolat.

În urmă cu 18 luni, Stacia a decis că este momentul să o ia pe Coco la ea acasă pentru a nu-și mai supăra câinele.

Relația romantică dintre cei doi a crescut după ce s-au mutat sub același acoperiș, iar fiicele lui Stacia au venit cu ideea de a organiza o ceremonie de nuntă pentru a întări legătura dintre cei doi.

Familia a început să planifice nunta, a ales ca temă petrecerea pe o insulă exotică, au apelat la o agenție care organizează astfel de evenimente pentru a se asigura că vor obține o petrecere cu adevărat asemănătoare cu una organizată pe o insulă exoticp.

Un grup de antreprenori locali s-au oferit să ajute și și-au oferit serviciile gratuit, astfel că stăpâna lui Truffles și Coco nu a trebuit să plătească pentru invitații, hainele pentru însurăței și mărturiile primite de invitați.

Tortul de nuntă a fost format din macaroons și prăjiturele în formă de oase glazurate cu aur. De altfel și mărturiile primite de invitați au fost tot părijturele sub formă de os.

Stacia recunoaște că nunta ar fi fost una foarte scumpă dacă ar fi trebuit să plătească pentru tot. ”Nu știu exact cât ar fi costat o astfel de nuntă dacă ar fi trebuit să plătesc pentru tot, dar cred că destul de mult”.

După ceremonie, câinii proaspăt căsătoriți s-au bucurat de primul lor dans.

Stacia a postat fotografiile pe Instagram a doua zi și au devenit în scurt timp virale.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu