Nuntă de fotomodel. Kate Moss a spus "da"

Embed:

Unul dintre cele mai celebre şi bine plătite fotomodele din lume, britanica Kate Moss, în vârstă de 37 de ani, s-a căsătorit în acest weekend cu rockerul Jamie Hince. Ceremonia a avut loc într-un cadru idilic în regiunea Costwolds din sudul Marii Britanii.

După casătorie, mireasa şi mirele au pozat fericiţi, alături de cele 15 domnişoare de onoare, printre care şi Lila Grace, fata de opt ani a supermodelului. Kate a purtat o creaţie a designerului John Galliano de culoare crem, cu voal asortat, de inspiraţie retro.

Rochia a avut o croială pe bie, cu o fusta transparentă îmbogăţită cu broderie aurie şi cristale. Voalul, până în pământ, a avut detalii florale la tâmple şi o coroniţă crem.

Mirele a evitat "tradiţionalul" costum negru de nuntă şi a îmbrăcat un costum de culoare albastru deschis, de asemenea cu croială retro. Kate şi Jamie Hince şi-au anunţat logodna în luna februarie, după o relaţie care durează de peste patru ani.

Kate Moss este unul dintre cele mai plătite manechine, cu venituri de peste 13 milioane de dolari în anul 2010, potrivit revistei Forbes.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu