Nuntă cu epoleţi. Un cuplu de polițiști de frontieră au spus "DA" în fața altarului (FOTO)

Embed:

Un angajat al Poliţiei de Frontieră s-a cununat îmbrăcat în uniformă. Evenimentul a avut loc astăzi la Cahul, iar mireasa este şi ea poliţistă.

Tânăra familie s-a cunoscut încă de pe băncile universităţii. La ceremonie a fost prezent şi ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, împreună cu soţia sa.

Este pentru prima dată când un angajat al Ministerului Afacerilor Interne a îmbrăcat uniforma la cununie. Mirele este poliţist de frontieră la postul vamal Giurgiuleşti, iar mireasa la vama Vulcăneşti.

"Noi sperăm ca această cununie să ne lege pe tot parcursul vieţii şi să ne înţelegem aşa cum este la momentul actual"

La eveniment a fost prezent şi ministrul Afacerilor Interne. Tinerii spun că au fost onoraţi să-l aibă invitat la cununie pe Alexandru Jizdan.

"Astăzi visul meu a devenit realitate şi în special domnul ministru ne-a făcut o plăcere enormă, de nedescris. Le mulţumim din suflet pentru prezenţă", a spus mireasa Maria Rotaru.

"Am fost foarte impresionaţi că dumnealui a fost prezent astăzi alături de soţia dumnealui. Eu şi cu soţia mea Maria suntem recunoscători şi apreciem acest gest frumos care l-a făcut astăzi la cununia noastră", a spus mirele Vitalie Rotaru.

Ministrul a declarat că a fost o plăcere pentru el şi soţia sa să participe la ceremonie. Cu această ocazie şi-au amintit de momentul în care au creat ei îşişi o familie.

"Am venit cu mare drag şi respect de angajaţii noştri. Pentru a asista şi pentru a întări, eventual, familia nou creată. Am fost mândru că astăzi la cununie au fost mai mulţi angajaţi şi toţi în uniformă", a declarat ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan.

La cununie au participat mai muţi colegi de-ai mirilor, printre care şi şeful Poliţiei de frontieră, Fredolin Lecari.

Invitaţii au purtat şi ei uniforme.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu