NUNTA ANULUI în Rusia! Jennifer Lopez, Sting, Enrique Iglesias, oaspeţi de onoare (FOTO/VIDEO)

Oligarhul rus Mihail Guţeriev nu s-a uitat la bani şi a organizat o nuntă ieşită din tipare pentru fiul său şi aleasa acestuia, scrie adevarul.ro.

Peste 600 de invitaţi au venit sâmbătă la restaurantul Safis din Moscova pentru a se bucura de "nunta anului" în Rusia organizată de oligarh pentru fiul său Said, în vârstă de 28 de ani, şi aleasa acestuia, o tânără de 20 de ani.

 

Evenimentul a fost prezentat de actriţa şi cântăreaţa Tamara Iandieva, originară, la fel ca Mihail Guţeriev, din republica rusă Inguşetia, iar atmosfera a fost animată de Jennifer Lopez, Sting, Enrique Iglesias, Patricia Kaas şi Alla Pugaciova, relatează presa rusă.

Potrivit glamour.ru, oligarhul rus a băgat adânc mâna în buzunar pentru a-i remunera pe celebrii cântăreţi.

Alla Pugaciova ar fi primit un onorariu de 300.000 de euro, Enrique Iglesias ar fi primit 500.000 de euro, iar Sting 1,5 milioane de euro.

La rândul ei, Jennifer Lopez ar fi primit un onorariu de 1 milion de dolari.

Cheltuielile nu s-au oprit aici. Mireasa, o studentă la medicină originară din Inguşetia, a îmbrăcat o rochie care a cântărit 25 de kilograme şi a fost cusută manual de designerul Elie Saab. Rochia ar fi costat peste 15.000 de dolari.

Oligarhul rus, cunoscut pentru afacerile sale în domeniul energetic, ar fi cheltuit 20 de milioane de euro pentru nunta fiului său, estimează glamour.ro. Potrivit Forbes, Mihail Guţeriev, în vârstă de 58 de ani, are o avere de peste trei miliarde de euro. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu