Numiri la Guvern. Oleg Țulea a fost rechemat din funcția de ambasador în Ungaria, iar Anatol Usatîi a acceptat funcția de secretar de stat la ministerul pe care l-a condus

În ședința de miercuri, 25 martie, Guvernul a operat mai multe remanieri de cadre. Oleg Țulea a fost rechemat din funcția de Ambasador extraordinar și plenipotențiar al RM în Ungaria și prin cumul în Bosnia și Herțegovina, în Republica Croația și Republica Slovenia.

Ţulea a devenit recent ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene.  

În același timp, potrivit deciziei Cabinetului de Miniștri, fostul ministru al Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, a fost numit în funcția de secretar de stat la ministerul pe care l-a condus. 

Tot la MEI a fost numită secretar de stat și Lila Palii. 

Ianuş Erha, care în prezent deține funcția de secretar de stat la MAI, a fost numit secretar general la Ministerul Afacerilor Interne.

Totodată, Maxim Popov a fost propus în funcția de secretar de stat la ministerul Agriculturii, responsabil de mediu. Popov a lucrat în sectorul privat și cel public. În ultima perioada a activat în calitate de şef al cabinetului ministrului Agriculturii.

loading...

Lasă un comentariu