Numele regretatului interpret Prince a apărut pe celebrul bulevard Walk of Fame

Numele cântărețului și compozitorului Prince, decedat anul acesta la vârsta de 57 de ani, a fost inclus luni pe celebrul bulevard Walk of Fame, în cadrul unei ceremonii desfășurate în fața Teatrului Apollo din New York, pentru "inegalabila" sa contribuție la muzică timp de patru decenii, relatează EFE, citat de Agerpres.ro.

La ceremonie au participat membrii grupului New Power Generation, care l-au însoțit pe artist ultima oară în 2013, saxofonistul Maceo Parker, care a cântat cu trupa lui James Brown, solista Meli'sa Morgan și chitarista lui Prince, Andy Allo, din Camerun.

Placa purtând numele vedetei muzicii pop s-a alăturat astfel celor dedicate altor nume celebre, precum Charlie Parker, Ella Fitzgerald, Billy Holiday, Stevie Wonder sau Michael Jackson.

Ceremonia desfășurată la intrarea în legendarul teatru unde și-au început cariera cele mai importante vedete ale comunității afro-americane, precum Michael Jackson, a fost condusă de președinta teatrului Apollo, Jonelle Procope. În această sală va avea loc o gală anuală dedicată lui Prince și altor artiști care au decedat anul acesta.

Prince, "un geniu absolut", cum l-a numit Procope, a avut din 1993 o relație strânsă cu teatrul Apollo, aflat în vecinătatea cartierului Harlem.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu