Numărul victimelor în urma exploziei din New York a ajuns la 6 morţi şi 63 de răniţi

Embed:

Bilanţul victimelor provocate de explozia de proporţii care s-a produs ieri în cartierul Manhattan din oraşul New York a crescut până la şase morţi şi 63 de răniţi. În urma deflagraţiei, care a provocat şi un incendiu, două clădiri s-au prăbuşit, iar alte câteva au fost grav avariate. Nouă oameni sunt în continuare daţi dispăruţi.

Forţele de salvare au continuat operaţiunile de căutare a victimelor prinse sub dărâmături şi după lăsarea nopţii. Aproximativ 250 de salvatori au fost mobilizaţi în acest scop. Primarul New Yorkului, Bill de Blasio, a dat asigurări că operaţiunile de căutare vor continua până când toţi cei dispăruţi vor fi găsiţi.

"De îndată ce focul va fi stins, se va căuta printre mormanele de moloz în căutarea celor dispăruţi. Este posibil ca ei să fie în siguranţă, doar că nu au reuşit să ia legătura cu cei dragi", a declarat primarul oraşului New York, Bill de Blasio.

Datele preliminare arată că deflagraţia ar fi fost provocată de o scurgere de gaze, iar autorităţile continuă investigaţiile asupra acestui caz.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu