Numărul BULETINELOR DE VOT s-a dublat pentru moldovenii care locuiesc peste hotare. Câte SECȚII DE VOTARE vor fi deschise

Veste bună pentru moldovenii care locuiesc peste hotare. La alegerile parlamentare din februarie vor putea vota peste 600 de mii de cetățeni, asta de două ori mai mult față de alegerile precedente.

Totodată, Președintele Parlamentului, Andrian Candu a declarat că numărul secțiilor de votare vor ajunge la 125.

"Acum au început speculațiile ce țin de secțiile de votare de peste hotare. Trebuie să înțeleagă și cetățeanul Republicii Moldova care locuiesc peste hotare. Există o mare diferență față de ce a fost la alegerile anterioare și ce este acum.

Autoritățile au dublat numărul buletinelor de vot, dacă la precedentele alegeri, puteau vota potențial 300 de mii de cetățeni care locuiesc peste hotare, acum pot vota 600 de mii de cetățeni, deoarece sunt 125 de secții de votare.

În ultimul timp în baza sondajelor care există, dar și discuțiilor se vede clar o tendință de creștere a Partidului Democrat a Republicii Moldova. Asta și datorită faptului că ne îndeplinim promisiunile în fața cetățenilor, dar și pentru faptul că ne implicăm în toate sferile de viață a cetățenilor. Partidul Democrat crește deoarece este capabil să muncească bine și este foarte organizat. Partidul Democrat își dorește că aceste alegeri să fie foarte curate și organizate bine și să fie recunoscute în final", a declarat Andrian Candu.

CITEȘTE ȘI: Andrian Candu: Opoziția încearcă să creeze impresia și percepția că ALEGERILE PARLAMENTARE vor fi fraudate

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu