NUMĂRUL BOLNAVILOR CREȘTE: 61 dintre pasagerii navei blocate lângă Japonia, bolnavi

Numărul persoanelor infectate la bordul navei de croazieră blocată în apropiere de țărmul Japoniei a crescut la 61. Doar azi au fost au fost confirmate 41 de cazuri noi. Bolnavii urmează să fie debarcați și tratați la spital, anunţă autoritățile nipone. Ceilalți pasageri se plâng de condiții proaste de trai.

Aceștia spun că nu se mai simt liberi în vacanță, pentru că trebuie să stea în cabinele lor aproape tot timpul și trebuie să își facă singuri curat, pentru că personalul navei de croazieră nu îi mai deservește.

”Nu mai suntem în croazieră. Luxul de a avea un steward, care să vină în cabină să facă patul, să ne pună ciocolată pe pernă, să schimbe prosoapele, să facă curat în baie s-a dus. Nu se mai întâmplă asta. Noi trebuie să ne facem curat în cabină, dar nu ni s-au dat detergenţi pentru asta”, a spus pasagerul pe nava de croazieră, David Abel.

Bărbatul a declarat că se teme că perioada de 14 zile de carantină va fi prelungită, pentru că apar noi și noi cazuri de îmbolnăvire. La bordul navei se află și doi cetățeni moldoveni. Aceștia au fost examinați de doctori și sunt perfect sănătoși.

loading...

Lasă un comentariu