Nuggets au pierdut partida cu Wizards, scor 114-128

Embed:

Surprize în liga profesionistă nord-americană de baschet! Denver Nuggets, a treia clasată a Conferinţei de Vest, a pierdut partida din deplasare cu Washington Wizards, scor 114-128. Sfârşitul partidei a fost unul incendiar.

Înaintea ultimului sfert, gazdele conduceau cu 95-90, însă Nuggets au egalat şi chiar au ajuns în avantaj. Totuşi, "vrăjitorii" au jucat mai sigur în momente decisive şi au obţinut victoria. Este de menţionat faptul că 92 din cele 128 de puncte ale echipei din Washington au fost marcate de baschetbaliştii de pe banca de rezerve.

O altă surpriză a fost înregistrată de Atlanta Hawks. Echipa din statul Georgia a învins acasă cu 116-111 pe Indiana Pacers. Hawks au câştigat doar a doua partidă din ultimele 13 jocuri. Trae Young şi Kevin Huerter au fost protagoniştii succesului, reuşind în total 67 de puncte.

Milwaukee Bucks continuă seria rezultatelor bune în NBA. Liderul Conferinţei de Est s-a impus pe teren propriu cu 127-118 în faţa lui San Antonio Spurs şi a repurtat a cincea victorie consecutivă.

Grecul de origine nigeriană Giannis Antetokounmpo a fost cel mai prolific jucător cu 32 de puncte totalizate.

Într-o altă partidă, Totonto Raptors, campioana în exerciţiu, a câştigat cu 121-102 confruntarea din deplasare cu Brooklyn Nets.

loading...

Lasă un comentariu