Nu vei mai sta la coadă! Poşta Moldovei a deschis un nou terminal pentru livrarea coletelor

Embed:

Poșta Moldovei îşi extinde rețeaua de terminale pentru livrarea coletelor. După ce anul trecut au fost deschise primele două ghișee în Capitală, unul în scuarul Gării și altul pe bulevardul Dacia, de curând a fost deschis şi al treilea terminal - pe bulevardul Ștefan cel Mare, care este deja funcțional. 

Bunurile vor putea fi ridicate la orice oră, în doar câteva minute. Poşta Moldovei îşi propune să deschidă în curând alte două terminale în sectoarele Buiucani și Râșcani.

"Avem foarte multe solicitări de la clienții noștri care doresc să punem chiar lângă casa lor aceste terminale. S-au modificat un pic mărimile celulelor din motiv că analizând volumele coletelor care vin am constatat că mai bine ar fi să punem mai multe celule mai mici", a declarat şefa Direcţiei vânzări a ÎS "Poşta Moldovei", Elena Ganciucova. 

Pentru a primi rapid pachetele va trebui să indicaţi pe site-ul "pt.md" în ce sector al Capitalei vreţi să recepţionaţi coletul. Acesta va putea fi ridicat de la terminal doar după ce veţi fi notificat prin SMS sau prin email. Operațiunea este gratuită.

Costel, un tânăr din Capitală, spune că este mulţumit de serviciul lansat de "Poșta Moldovei". Acum nu trebuie să stea ore în şir la coadă.

"Mă folosesc destul de des și cred că este destul de convenabil, e mai comod decât să intri la Poștă să aștepți la rând", a spus Costel Copeică.

Nu toți oamenii cunosc însă despre existența terminalelor poștale.

Până acum, Poşta Moldovei a investit 100.000 de euro pentru amenajarea staţiilor de recepţionare a coletelor.

În medie, aproximativ 70 de persoane utilizează, zilnic, acest serviciu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu