NU UITAȚI umbrelele acasă! Ce surprize ne rezervă vremea în data de 21 martie

Embed:

Meteorologii anunţă Cod Galben de schimbare bruscă a vremii. În perioada 22-25 martie vor cădea precipitații sub formă de ploi și lapoviță iar pe drumuri se va forma polei. Temperatura medie zilnică a aerului va scădea cu până la 10 grade. Vântul va sufla în rafale de până la 70 km pe oră.

Mâine, în țară va ploua. La Briceni vor fi opt grade, la Soroca nouă, iar la Bălți 11. La Orhei se așteaptă 13 grade, iar la Tiraspol și Leova 17. 18 grade vor fi în termometre la Comrat și Cahul.

Mâine, în Capitală va ploua. Noaptea vor fi opt grade, iar ziua 17. În următoarele zile, termometrele vor indica între unu şi patru grade. Noaptea se anunţă temperaturi între minus șase şi zero grade.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei vremea va fi instabilă. La Madrid și Paris termometrele vor indica 12 grade, iar la Londra zece. La Berlin se vor înregistra șapte grade. La Roma va fi cald cu 19 grade în termometre. La Viena și Praga va ploua și se anunță nouă, respectiv cinci grade. În capitala Poloniei va fi cu unul mai puțin. La Budapesta se așteaptă 16 grade. La Belgrad și București sunt prognozate 22 grade. La Kiev nu vor fi mai mult de nouă grade însoțite de precipitații. La Moscova termometrele vor indica un grad, iar la Ankara 11.

loading...

Lasă un comentariu