Nu ştii unde să-ţi petreci Revelionul? VEZI ce oferte au pregătit localurile din Capitală

Embed:

În ajun de Crăciun, restaurantele şi cluburile de noapte şi-au afişat deja ofertele. Astfel, cei care vor alege să sărbătorească Revelionul într-un local din Capitală vor trebui să scoată din buzunar de la 800 până la 1.000 de lei. În acest preţ este inclusă o cină, dar şi o zeamă cu mămăligă a doua zi. Doritorii să petreacă în compania unor interpreţi renumiţi şi să se delecteze cu show-ri cu lasere şi dansuri ţigăneşti vor plăti câte 1.500 de lei pentru o persoană. În acelaşi timp, cluburile oferă şi striptease pentru bărbaţi şi femei, contra sumei de 800 de lei.

Astfel de bucate vor fi puse pe masa dintre ani în unele localuri din Capitală.

"La un preţ de doar o mie de lei vă veţi delecta cu un meniu delicios. În el se include somonul cu sos de portocală. Vom avea invitaţi speciali. Atmosfera va fi încinsă de un moderator şi DJ", a menţionat art-managerul unui local.

"Va fi laser-show, show de iluzii, muzică live, artişti de performanţă, romi şi în plus concursuri cu cadouri din partea restaurantului. Preţul este de 1.500 de lei de persoană", a spus Iulia, manager.

Amatorii de dans pot opta pentru cluburile de noapte. Organizatorii promit o noapte de excepţie, iar preţurile încep de la câteva sute de lei şi ajung până la mii.

"Energicul Mister Flame este invitat special din Kiev. Vor fi spectacole teatrale, striptease, concursuri şi cadouri. Preţul este de 49 de euro pentru o persoană", a declarat Olga, director marketing local .

Şi în magazine se simte febra pregătilor pentru sărbătorile de iarnă. Cei mai mulţi oameni spun că aleg, în special, cadouri personalizate.

"În familia noastră obişnuim să dăruim instrumente muzicale", a spus o femeie.

"Cred că mai mult cadorurile personale merg, deoarece ceva mai privat e mai interesant", a menţionat o doamnă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu