Nu știi încă ce să îmbraci în noaptea de Revelion? Vezi recomandările designerilor din țară

Embed:

Ţinute cu forme şi texturi neobişnuite asortate cu accesorii extravagante. Este recomandarea designerilor pentru femeile care sunt în căutarea ţinutei pentru noaptea de Revelion. Creatorii de modă au venit cu colecții exclusive și reduceri de până la 70 de sută în cadrul unui magazin improvizat în Capitală.

Pentru doamnele care vor să fie deosebite de Revelion, designerii au venit cu modele de rochii de seară rupte din tipare. Datorită reducerilor, acestea pot fi cumpărate cu aproximativ 1.500 de lei.

"Croială neobișnuită, material neobișnuit, străluceşte neobişnuit. Toate acestea fac rochia deosebită. Este o rochie de seară, sigur nu poate fi purtată în fiecare zi, este anume pentru această noapte specială. Culoarea roșie joacă un rol important", a precizat Iulia Alert, creatoare de modă.

Şi accesoriile trebuie alese atent. Specialiştii recomandă cercei asimetrici supradimensionali şi alte bijuterii extravagante.

"Pentru seara de Revelion este ocazia potrivită să experimentăm. Să purtăm nuanțe intense, precum roșu, nuanțele de cabernet, nuanțele de mov. În general, toate colierele masive, apropiate de baza gâtului sunt potrivite pentru seara de Revelion", a spus Cristina Perebicovschi, comerciant.

Cei care vor să petreacă noaptea dintre ani într-o atmosferă mai relaxantă, pot opta pentru stilul casual.

"Avem pregătită o colecție de hanorace, rochițe, maiouri și pernuțe. Acestea sunt la un preț de la 200, până la 600 de lei", a menționat Daniela Botnari, reprezentanta unei companii vestimentare.

Femeile sunt mulţumite că au de unde alege:

"După zodia mea mi se potrivește auriu sau argintiu. Așa că, mă gândesc."

"Ca de obicei, prefer culori pastelate și mi-am ales o rochie de la o firmă de-a noastră moldovenească."

Mai puține griji au bărbații:

"Deoarece este o sărbătoare în familie, nu necesită pregătiri speciale. Trebuie să fie ceva comod, în același timp plăcut și ușor. Pe bărbați îi înfrumusețează, respectiv femeile."

Ofertele comercianților au fost prezentate în cadrul unui magazin improvizat, numit Christmas Pop-up Shop, la care au fost prezente nouă branduri autohtone.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu