NU SE POATE NUMI TATĂ. Un român şi-a VIOLAT FIICA bolnavă psihic în REPETATE RÂNDURI

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Răducăneni, județul Iași, a fost reținut pentru că și-a violat și și-a lovit în mod repetat fata în vârstă de 27 de ani, scrie libertatea.ro.

Aceasta are probleme psihice. Pe 22 martie, polițiștii au ajuns la o casă din Răducăneni, unde a avut loc un conflict între tată și fiica lui. În urma cercetărilor, oamenii legii au aflat lucruri înfiorătoare.

Gheorghe Bulai a violat-o și a lovit-o pe fiica lui de mai multe ori începând cu anul 2017. „În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit ca din anul 2017 și până pe data de 22 martie, tânăra a fost violată în repetate rânduri de tatăl ei. Prin constrângere, bărbatul a întreținut cu ea raporturi sexuale normale.

De precizat este faptul că tânăra are probleme psihice”, a precizat o sursă din cadrul anchetei pentru bzi.ro. A fost dus la poligraf Fata a fost dusă la un control la IML pentru a se verifica dacă cele acuzate sunt reale. Gheorghe Bulai este cercetat acum într-un dosar penal pentru viol în formă continuată.

Pe data de 15 aprilie, bărbatul a fost testat cu aparatul poligraf și a recunoscut că a întreținut relații intime cu fiica sa.

Pe 17 aprilie, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile.  
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu