NU SE POATE NUMI MAMĂ. O femeie din Rusia a născut la o petrecere şi a aruncat micuţul ÎN GUNOI ca să se poată distra mai departe (FOTO)

O femeie din Rusia a șocat o lume întreagă, după ce a născut în timpul unei petreceri cu mult alcool, apoi și-a aruncat copilul la gunoi pentru a se întoarce la prietenii săi alcoolici.

Iulia, o femeie de 31 de ani, mamă a doi copii, din orașul Rezan, se afla în timpul unei petreceri când au luat-o durerile facerii. Femeia a fost nevoită să lase paharul de vodkă și să se ducă să nască. Tânăra mamă s-a închis în baie și a dat naștere unui copil perfect sănătos. Muzica cânta, prietenii dansau, iar femeia și-a luat copilul și l-a pus într-o pungă de gunoi, dornică să se întoarcă la petrecere.

A luat punga de gunoi și a ieșit din apartamentul său. S-a îndreptat spre tomberonul din apropierea blocului în care locuia și a aruncat sacul de gunoi, cu tot cu copilul nou născut. Iulia nici nu a stat pe gânduri și a dat fuga înapoi în apartamentul său pentru a petrece mai departe.

Copilul a fost auzit după mai bine de două ore de o femeie care a trecut pe lângă tomberon, care a sunat imediat la ambulanță. Medicii au sosit la fața locului, unde l-au găsit pe băiatul nou născut aflat deja în hipotermie. Temperatura corporală scăzuse până la 24 de grade Celsius, iar organele erau pe cale să-i cedeze.

Copilul a fost dus de urgență la spital, unde medicii încearcă și acum să-i salveze viața, serios pusă în pericol de cele două ore petrecute în tomberon, într-un frig cumplit. Oamenii legii s-au dus în zona unde a fost găsit copilul, iar în urma unor informații au ajuns la ușa Iuliei.

Iulia a fost nevoită să oprească petrecerea, după ce a recunoscut că ea este cea care a născut recent, iar oamenii legii au găsit multe dovezi în baie. Femeia a fost decăzută din drepturile părintești, iar cei doi copii de 3 și 4 ani au fost luați în plasament.

Mai mult, femeia riscă cinci ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată de tentativă de ucidere a unui nou născut.

Pe aceeaşi temă