Nu se lasă cu una, cu două! Traian Băsescu NU RENUNŢĂ la ideea de a obţine cetăţenia Republicii Moldova

Embed:

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu nu renunţă la ideea de a obţine cetăţenia Republicii Moldova. Politicianul a declarat astăzi în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la Chişinău, că va contesta la Curtea Supremă de Justiţie hotărârea instanţei care l-a lăsat fără cetăţenie.

 "Vom merge mai departe. Mai avem o cale de atac. Vom vedea care este abordarea pentru ultima etapă la Curtea Supremă. Nu sunt omul care să cedeze sau să-şi înmoaie ideile numai pentru că preşedintele Dodon vrea să nu fiu cetăţean al RM. Sigur că sunt nemulţumit şi mă consider neîndreptăţit, dar la ce îmi foloseşte", a spus Trăian Băsescu, fost preşedinte al României.

La începutul acestui an, Judecătoria Chişinău a respins cererea lui Traian Băsescu prin care solicita anularea decretului semnat, în ianuarie 2017, de Igor Dodon prin care i-a fost retrasă cetăţenia Republicii Moldova.

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu a primit-o în octombrie 2016, printr-un decret emis de Nicolae Timofti. Reprezentantul preşedinţiei susţine că fostul preşedinte român a obţinut ilegal cetăţenia, întrucât ar fi ascuns de autorităţi faptul că se afla sub urmărire penală.

Pe de altă parte, apărarea lui Băsescu a negat informaţiile. Politicianul afirmă că a prezentat cazierul juridic, eliberat de autorităţile de la Bucureşti, prin care a demonstrat că nu este condamnat în vreun dosar. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu