NU scăpăm de CANICULĂ: Ce temperaturi vom avea în această săptămână

Embed:
Codul galben de caniculă rămâne valabil până în 14 august. Mâine, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca sunt prognozate 31 de grade, iar la Bălți cu unul mai mult. La Orhei se aşteaptă 33 de grade, la Tiraspol, 34, iar la Leova 35. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 36 grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 20 grade, iar mâine vor fi 34. În următoarele zile vremea va fi caniculară, iar joi se aşteaptă precipitații cu descărcări electrice. Potrivit meteorologilor, ziua maximele vor oscila între 26 şi 35 de grade, iar noaptea între 14 şi 21.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid sunt prognozate 30 de grade. La Paris se vor înregistra 21 de grade, iar la Londra va fi cu un grad mai puţin. La Berlin se aşteaptă 23 de grade, iar în capitala Italiei, maxima va fi de 36 de grade Celsius. La Viena sunt anunţate 25 de grade, iar la Praga şi Varşovia câte 24 de grade Celsius. La Budapesta vor fi 26 de grade, iar cel mia cald va fi la Belgrad, 37 de grade Celsius. La Bucureşti şi Atena sunt prognozate 35 de grade, iar la Ankara 32 de grade. La Kiev. maxima va ajunge la 34 de grade, în timp ce la Moscova, nu va fi mai cald de 25 de grade Celsius.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu