NU S-AU DAT BĂTUŢI: BC Rîbniţa a învins-o pe CS Tighina în play-off

Embed:

Meci dramatic în play-off-ul campionatului național de baschet masculin. BC Rîbniţa a câștigat a treia partidă a seriei semifibale cu CS Tighina cu scorul de 84-80 și a redus din handicap. Tighinenii conduc acum în seria de până la 3 victorii cu scorul general de 2-1.

CS Tighina a început formidabil meciul în cauză şi la pauza mare avea un avans de 14 puncte pe tabela de marcaj.

"Jocul a început foarte prost pentru noi. Am fost complet dezorientaţi un timp. Apoi, în sferturile al treilea și al patrulea, ne-am organizat altfel, împreună cu antrenorul. El a reușit să ne adune şi, în sfârșit, am început să jucăm", a spus jucătorul BC Rîbniţa , Denis Savca.

Rîbniţenii, însă, au revenit în forţă în partea a doua a jocului. Ei și-au dominat autoritar adversarul în sferturile 3 şi 4. Nicolae Cojuhari şi Vadim Răducan au fost cei mai eficienţi jucători în atac şi echipa-gazdă a smuls victoria pe final.

"Căpitanul nostru, Nicolae Cojuhari, a motivat echipa şi jocul a mers altfel, băieţii au prins ritmul jocului şi am început să prestăm baschetul nostru obișnuit", a spus jucătorul BC Rîbniţa, Vadim Răducan.

Următorul meci al seriei se va disputa peste o săptămână. Prima echipă care va obţine 3 victorii se va califica în finală.
Prima finalistă este deja cunoscută. Donbaschet Dondușeni a câştigat cu 3-0 seria cu echipa Universității de Stat de Medicină și Farmaceutică.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu