Nu s-a ţinut de cuvânt. CCCEC a refuzat să facă publice imagini video cu incidentul din Comisariatul de la Ciocana

Embed:

Centrul Anticorupţie nu s-a ţinut de cuvânt. Instituţia nu a prezentat imagini video de la incidentul produs la sediul Comisariatului Ciocana, deşi a promis că va face acest lucru. Între timp, cei doi poliţişti reţinuţi, vineri, sub suspiciunea de luare de mită au fost aduşi la Judecătoria Buiucani din Capitală.

"S-a dispus pornirea urmărirei penale, pentru depăşirea atribuţiilor de serviciu cu aplicarea violenţilor, în privinţa angajaţilor Comisariatului Ciocana, care au interzis accesul procurorului şi ai ofiţerilor CCCEC în incinta instituţiei", a menţionat şeful interimar al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari.

Potrivit Centrului, este vorba despre secvenţele video, filmate de camerele de supraveghere ale Comisariatului de la Ciocana. Tot astăzi, expiră termenul de reţinere provizorie a celor doi poliţişti care le-au blocat accesul ofiţerilor anticorupţie. Reprezentanţii Ministerului de Interne au anunţat sâmbătă că poliţiştii care nu ar fi permis intrarea în Comisariat au acţionat legal şi nu au făcut nimic altceva decât să apere clădirea.

Publika.md aminteşte că vineri, doi ofiţeri de gardă ai Comisariatului de Poliţie din sectorul Ciocana al Capitalei au blocat accesul câtorva angajaţi ai Centrului Anticorupţie şi unui procuror în sediul instituţiei. Incidentul s-a produs în timpul unei operaţiuni de reţinere a doi poliţişti suspectaţi de trafic de influenţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu