Nu renunță la visul său! Neymar vrea să câștige Cupa Mondială cu naţionala Braziliei

Embed:

Neymar nu renunţă la visul de a câştigat Cupa Mondială cu naţionala Braziliei! Starul Barcelonei a declarat că va munci în continuare pentru a cuceri cele mai importante trofee cu naţionala "Carioca".

După ce a ratat şansa de a câştiga Cupa Mondială chiar la prima sa participare în această competiţie, Neymar continuă să spere că va scrie istorie la următoarea ediţie.

Naţionala Braziliei a fost eliminată în semifinale la Mondialul din 2014 de Germania, după ce a fost umilită cu 1-7.

Până la turneul final din 2018, Neymar a declarat că îşi doreşte să câştige alte două trofee cu naţionala ţării sale. El vrea să cucerească Copa America, care se va disputa în acest an şi să câştige medaliile de aur la Olimpiada de la Rio din 2016.

"Visul meu este să câştig Copa America, Cupa Mondială şi medaliile de aur la Jocurile Olimpice. Acestea nu sunt doar obiectivele mele personale, vreau să cuceresc aceste trofee împreună cu echipa mea", a declarat atacantul naționalei Braziliei, Neymar.

Neymar joacă la prima reprezentativă a Braziliei din 2010. De atunci, el a evoluat în 60 de meciuri şi a marcat 42 de goluri. Atacantul, în vârstă de 22 de ani, este pe locul cinci în clasamentul all-time al golgheterilor naţionalei, fiind depăşit de Zico, Romario, Ronaldo şi Pele.

Din 2013, Neymar joacă la Barcelona.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu