Nu o să-ți vină să crezi! O femeie a jupuit, gătit și mâncat animale pe cale de dispariție pentru a câștiga bani pe Youtube (VIDEO)

O femeie a fost arestată după ce s-a filmat jupuind, gătind și mâncând animale pe cale de dispariție pentru a câștiga bani pe Youtube, scrie libertatea.ro.

Ah Lin Tuch a stârnit furie prin modul în care a ales să facă bani pe Youtube. Alături de soțul ei, ea a filmat momentele în care a jupuit, gătit și apoi mâncat animale pe cale de dispariție.

Printre ele, Ah Lin a mâncat o pisică pe cale de dispariție, câteva specii protejate de păsări, o cobra, un rechin, o pisică de mare și altele.

Internauții care i-au văzut filmulețele postate pe Youtube au denunțat-o pe femeie când și-au dat seama că multe dintre animalele pe care le mânca în casa ei din Phnom Penh, Cambodia, erau de fapt specii protejate.

Femaia și soțul ei Phoun Raty au fost găsiți de Ministerul Mediului care acum vrea să ia măsuri legale împotriva celor doi.

“Animalele care au fost gătite nu erau în mare parte pe lista celor pe cale de dispariție, dar se aflau pe lista celor protejate. Doar o specie din cele multe mâncate de cei doi era în pericol de dispariție”, a declarat directorul general al unei administrații care aparține de Ministerul Mediului din Cambodia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu