Nu o să-ți vină să crezi! Cum arată cel mai bătrân model din China (FOTO)

În 1990, bunicuța Zhao Zhenhua avea 62 de ani și s-a decis să facă parte din prima echipă de modele aflate la vârstă mijlocie din China. În 2018, ea a devenit cel mai bătrân model din țara asiatică, scrie libertatea.ro.

Zhao a participat la mai multe cursuri de modeling pentru femei în vârstă, în diferite părți ale Chinei. Ea susține că aceste cursuri nu au fost gratis și că a trebuit să scoată bani buni din buzunar pentru a le duce până la capăt.

Cu mult devotament, ea a început să urce pe podiumul în formă de T și a câștigat numeroase premii pentru „cea mai bună aparență” și „cel mai bun model”. Zhao susține că era slabă și bolnăvicioasă când era tânără, însă a devenit mai puternică după ce s-a înscris la cursurile de modeling.

„Încă am o atitudine bună și niciodată nu devin furioasă. De ce trebuie să te enervezi? Nu rezolvi nicio problemă”, a spus Zhao, a cărui poveste a fost publicată de Noth Foto.

Eleganța femeii nu numai că a impresionat jurații și publicul, dar i-a molipsit și pe alți oameni. În 2012, fiind rănită la picior, Zhao a renunțat pentru o perioadă la podium și a început să ajute mai mulți oameni bătrâni să urmeze o carieră în modeling. Astăzi, ea este consultant în acest domeniu și este foarte fericită când vede că foarte mulți oameni de vârstă mijlocie sau bătrâni urmează această carieră.

„Înainte de a fi frumos sau de a îndrăzni să fii frumos, trebuie să prețuiești fiecare zi și să încerci să devii mai bun în fiecare zi”, a declarat femeia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu