Nu mai suportă umilinţa la care au fost supuşi. Membrii filialei de la Soroca a partidului condus de Năstase au părăsit PPDA

Embed:

Conducerea filialei de la Soroca a partidului condus de Andrei Năstase anunţă că părăseşte PPDA. Este vorba despre cei 13 membri ai biroului politic teritorial. În declaraţia semnată de aceştia, se spune că nu mai suportă umilinţa la care su fost supuşi de liderii partidului, fără a dezvălui exact despre ce este vorba.

Informaţia despre plecarea incorpore a biroului politic PPDA de la Soroca a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către Serghei Slutu, unul din cei 13 care au părăsit partidul.

Acesta însă, a refuzat să ofere mai multe detalii. În declaraţia comună a membrilor biroului politic, publicată de portalul de ştiri agora.md, se spune că "murdăria politică şi jocurile meschine mai devreme sau mai târziu ies la suprafaţă şi se duc pe ape. Infantilizmul politic şi egoismul, alimentat de setea puterii, te lasă acolo unde te-ai pornit" .

În mai 2016 un grup de foşti membri ai PLDM, în frunte cu fostul președinte al raionului Soroca, Mihai Mîţu au aderat la PPDA. Ulterior, acesta a fost ales și președinte al organizației teritoriale. Liderul PPDA Andrei Năstase nu a răspuns la telefon pentru a comenta situaţia de la Soroca.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu