NU MAI SPĂLA BLUGII NICIODATĂ! Află care este motivul

CEO-ul Levi’s, unul dintre cei mai importanți producători de jeanși, spune că nu ar trebui să ne spălam niciodată jeanșii.

Chip Bergh, Directorul General Levi’s susține că dacă îi spălam, jeanșii se scurtează și se decolorează, cu atât mai mult dacă sunt elastici. Acesta spune, de asemenea, că cei care își iubesc perechile de blugi, nu ar trebui să le supună niciodată la un astfel de tratament dur, cu apa și detergent, scrie romaniatv.net.

Cu toate acestea, el mărturisește că într-adevăr blugii ar trebui curățați o data la câteva luni, pentru a îndepărta mirosurile neplăcute. De asemenea, etichetele blugilor Levi’s îndeamnă clienții să spele blugii foarte rar, iar atunci când o fac, să folosească doar apa rece.

Chip Bergh îi sfătuiește pe cei care vor să își curețe blugii, să îi sigileze într-o pungă și să îi bage la congelator, pentru 24 de ore, pentru a scăpa de mirosurile neplăcute. În ceea ce privește petele, acesta ne recomanda să folosim un burete sau o periuța de dinți pentru a curată locul respectiv.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu