NU-L PIERD DIN OCHI! Poliţia are grijă ca Ilan Shor să respecte condițiile arestului la domiciliu

Embed:

Casa omului de afaceri Ilan Shor, care a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, este supravegheată non-stop.

Este vorba de cel puţin şapte persoane, trei dintre care sunt angajaţi ai Inspectoratului Naţional de Patrulare, iar ceilalaţi ai Inspectoratului de Poliţie din sectorul Centru. Unii dinte ei sunt îmbrăcaţi în civil. Din motive de securitate, poliţiştii nu divulgă prea multe detalii.

"Să nu fie careva atentate, sau ca dumnealui să nu iasă. Pentru a nu admite careva conflicte, dacă cineva vrea să atenteze la personalitatea domnului Shor, s-a dispus ca să fie echipajul în apropiere. Vor fi stopate şi verificate toate automobilile", a explicat un ofiţer al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Petru Creţu.   

PUBLIKA.MD precizează că Ilan Shor a fost escortat, ieri, la Centrul Naţional Anticorupţie şi are statut de învinuit în dosarul BEM, Banca Socială şi Unibank.

Într-un comunicat difuzat în numele lui Ilan Shor se arată că omul de afaceri consideră că arestul solicitat de anchetatori este o măsură abuzivă, iar acuzaţiile - nefondate. Ilan Shor afirmă că este gata să coopereze cu ancheta ca să-şi demonstreze nevinovăţia.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu