"Nu l-am citit şi nu l-am văzut". REACŢIA deputatei Mariana Tauber privind prezenţa numelui său în rapotul Kroll 2

Nu l-am citit şi nu l-am văzut. Aşa a comentat deputata din Partidul Șor, Mariana Tauber, întrebarea despre cum a apărut numele său în raportul Kroll 2. 

Publika.md aminteşte că joi a fost publicat raportul Kroll 2. Documentul conţine mai multe nume de politicieni renumiţi din ţara noastră, dar şi denumiri de companii administrate de aceştia. 

Printre ei se numără Ilan Şor, Petru Lucinschi, cumătrul lui Igor Dodon - Viorel Melnic, firmele rudelor lui Vlad Filat, a soţului Zinaidei Greceanîi şi a raiderului numărul 1 în CSI, Veaceslav Platon.

Şi colegi de partid de-ai lui Ilan Şor figurează în raportul Kroll 2. Eeste vorba despre deputaţii Marina Tauber şi Reghina Apostolova, care au fost acționare la Unibank. Informaţia despre implicarea lui Ilan Şor şi a colegilor săi de partid în frauda bancară se regăseşte şi în raportul Kroll 1, care a fost publicat în 2015 de democratul Andrian Candu.

CITEŞTE ŞI: Raportul Kroll 2: Ilan Şor, Viorel Melnic şi Petru Lucinschi sunt doar câteva nume cunoscute, care apar în document

Amintim că, astăzi, reprezentantul Partidului ȘOR,  Denis Ulanov, a declarat că raportul Kroll este o comandă politică din partea lui Vlad Filat și anturajul său, care are drept scop să-l facă vinovat pe Ilan Șor de furtul din sistemul bancar.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu