NU FI INDIFERENT! Ajută-l pe Nichita să audă vocea mamei (VIDEO)

Are puţin peste 2 anişori și, în mod normal, ar fi trebuit să descopere lumea. Să audă vocea mamei, dar și copii care îl cheamă la joacă. Din păcate, însă, Nichita este surd, motiv pentru care deja se simte ignorat de semenii săi. Băiatul nu primeşte decât căldură părinților, care încearcă să adune 24.000 de euro pentru a-i reda auzul.

De o jumătate de an Mariana Garaz din Băcioi, o suburbie a Capitalei, nu-și mai găsește liniștea. Plânge ori de câte ori vede că micuțul ei este ignorat de copii pentru că nu se poate integra în jocul lor.

Până la un an și jumătate Nichita era un băiat perfect sănătos. Părinții și nici măcar medicii nu știu cu exactitate care au fost motivele ce au provocat dispriția auzului.

Cea mai probabilă ipoteză este că totul s-a întâmplat în urma unei infecții. Familia suferă de la gândul că Nichita nu va putea vorbi niciodată atât timp cât băiatul trăiește într-o lume surdă.

Vestea bună este că băiatul poate reveni la normal. Ce-i drept contra cost. Părinții au nevoie de 24.000 de euro pentru un implant. Până acum, familia a adunat aproape 5.000 de euro.

Donațiile pentru Nichita pot fi făcute și on-line.

Cei care nu sunt indiferenți de soarta lui Nichita, pot contacta părinții la numărul de telefon 068699384.

Binevoitorii care doresc să rămână anonimi pot dona câte 20 de lei apelând de pe un telefon fix la numărul 090009002, contra sumei de 20 de lei.

La fel, abonaţii Unite pot dona 20 de lei expediind un sms la numărul scurt 9002. Rechizitele bancare pentru asitența băiatului le gasiți pe siteul www.caritate.md.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu