Nu duc lipsă de dragoste şi de bani! Topul celor mai bogate cupluri din lume

Embed:

Averi impunătoare împărțite la doi. Publicația Bussines Insider a făcut un top al celor mai bogate cupluri din lume, care gestionează afaceri mari și au în conturi miliarde de dolari. Sunt oameni care au dat naștere unor inovații, designeri, directori de companii și filantropi.

Cel mai bogat cuplu din lume este Jeff și MacKenzie Bezos. Cei doi împart o avere amețitoare de peste 94 de miliarde de dolari. Jeff Bezos este fondatorul și directorul companiei Amazon, iar soția sa are afaceri în domeniul imobiliar.

Aceștia sunt urmați de cuplul Bill și Melinda Gates. Cel mai bogat om din lume, proprietarul Microsoft, s-a poziţionat pe locul doi alături de soţia sa pentru că o mare parte din veniturile lor sunt redirecționate spre donații. Chiar și așa, aceștia au în conturile lor suma exorbitantă de aproape 90 de miliarde de dolari.

Închide podiumul fondatorul rețelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, și consoarta lui, Priscilla Chan. La fel ca Bill și Melinda Gates, aceştia alocă o mulțime de bani organizațiilor de caritate. Cu toate astea, tânărul cuplu a acumulat până acum o avere de peste 74 de miliarde de dolarii.

De asemenea, în top au mai intrat Evan Spiegel și Miranda Kerr, Beyonce și Jay-Z, dar și fiica președintelui Statelor Unite, Donald Trump, Ivanka, împreună cu soțul ei, Jared Kushner.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu