Nu au rezistat până la spital. Două femei au născut în ambulanță

Embed:

Două mame nu au reușit să ajungă la spital și au născut în ambulanță. Ulterior, mamele și nou-născuții au fost transportați la maternitate. Ambele cazuri s-au petrecut în data de 10 decembrie. 

Primul caz a fost înregistrat în raionul Ungheni. Echipa AMU s-a deplasat imediat și a ajuns la locul solicitării în 13 minute. Nașterea s-a declanșat în timpul transportării la Spitalul Raional Ungheni. Datorită asistenței medicale calificate acordate, femeia în vârsta de 25 de ani a adus pe lume o fetiță sănătoasă cu o greutate de 3600g. Mama și nou-născutul au fost spitalizați în Secția de Maternitate a Spitalului Raional Ungheni.

Cel de-al doilea caz a fost înregistrat în raionul Taraclia. În timpul deplasării pacientei la maternitate, nașterea s-a declanșat spontan, iar venirea pe lume a nou-născutului a fost asistată de echipa PAMU Tvardița. Copilașul împreună cu mama au fost preluați în stare satisfăcătoare de către personalul medical din cadrul Maternității Ceadîr-Lunga, unde au primit îngrijiri medicale.

loading...

Lasă un comentariu