"Nu am de gând să mor!" Ce cred deputaţii moldoveni despre Apocalipsă VIDEO

Embed:

Isteria provocată de aşa-zisul sfârşit al lumii pe 21 decembrie nu pare să afecteze clasa politică. Ba mai mult, îi lasă reci pe aleşii poporului. Deputaţii spun că se tem mai mult de lucrurile ciudate care se întâmplă în ţara noastră, decât de Apocalipsă.

Subiectul despre sfârşitul lumii este ironizat de către deputaţi. 

"Presa veselă, bine dispusă îmi transmite şi mie un mesaj optimist. Sfârşitul lumii îl anulăm împreună cu Dvs., şi muncim în continuare", susţine preşedintele Parlamentului, Marian Lupu. 

"Moldovenii nu pot fi de acord cu sfârşitul lumii. A mai fost aşa o dată când în 2000 se spunea că va fi sfârşitul lumii, şi, iată, am trăit 12 ani. Nu am de gând să mor", spune liderul PL, Mihai Ghimpu. 

"Voi fi chiar mai optimist şi voi spune că din 21 decembrie, începe o nouă perioadă de prosperitate şi bunăstare pentru toţi. Nu cred că natura chiar într-atât de mult vrea să se răzbune pe noi", se arată convins deputatul PD Adrian Candu. 

"Că nu am reuşit să facem o ţară adevărată, o ţară europeană. Atât aş regreta. Sfârşitul lumii este sfârşitul lumii, ceea ce eu nu cred că se va întâmpla", spune deputatul liberal Gheorghe Brega.  

"Puterea Domnului este mare. Personal eu o percep ca o minciună, ca o tragedie personală a persoanelor care cred în aceste chestiuni. Dar, vom trăi şi vom vedea", afirmă deputatul liberal-democrat Ion Butmalai.

"Să vă spun sincer, nu cred în aşa lucruri şi dacă unii oameni mai sensibili încearcă să se protejeze, noi de nimic nu ne putem proteja", crede deputatul neafiliat Zinaida Greceanîi. 

Comuniştii cred, dar într-un alt sfârşit. 

"Eu cred nu în mit, dar într-un adevăr despre apocalipsa Alianţei de guvernare. Nu este timpul încă să facem anumite totaluri", consideră deputatul comunist Artur Reşetnicov. 

Data de 21 decembrie 2012, când ciclul de 5.125 de ani al calendarului Mayaş ajunge la final, este asociată de mulţi oameni cu sfârşitul lumii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu