Nu a folosit toaleta corespunzătoare. O tânără a fost UCISĂ în BĂTAIE în SUA

O tănără de 26 de ani din SUA a fost ucisă în bătaie de trei bărbaţi pentru că nu a folosit toaleta care trebuie, scrie life.ru.

Alice  Helmsley şi-a făcut o operaţie de schimbare a sexului, fiind singura persoană transgender, lucru care a deranjat comunitatea în care trăia. Mai mult decât atât, familia acesteia a alungat-o de acasă declarând că tânăra l-a ponegrit pe Isus.

Într-o zi când se afla într-o cafenea, Alice a mers în toaleta femeilor, până când acolo nu se afla nimeni. Acest lucru nu a fost pe placul a trei bărbaţi, care au omorât-o în bătaie când femeia a ieşit de acolo. Indivizii i-au aplicat lovituri puternice în cap şi i-au rupt gâtul. 

Bărbaţii au fost acuzaţi de omor, însă mai târziu au fost eliberaţi pe cauţiune. Culmea, şeful poliţiei din localitate spune că "acest lucru trebuia să se întâmple. Dacă tânăra şi-a schimbat sexul, trebuia să folosească toaleta bărbaţilor. Atunci nimic nu s-ar fi întâmplat". 

Mai mult decât atât, indivizii care au omorât-o pot scăpa de pedeapsă asta deoarece nu a fost stabilită o dată a audierilor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu