Novak Djokovic și Roger Federer au vizitat Parlamentul Marii Britanii

Totul este gata pentru Turneul Campionilor de la Londra. Favoriții competiției, sârbul Novak Djokovic și elvețianul Roger Federer, alături de alți 6 tenismani, au vizitat Parlamentul Marii Britanii.

La intrare, cei 8 tenismani au oferit autografe și au făcut poze cu suporterii.

Chiar dacă are înălțimea de 1 metru și 88 de centimetri, Novak Djokovic este cel mai scund tenismen care va participa la Turneul Campionilor. Sârbul a zâmbit atunci când a fost întrebat dacă îi place să joace împotriva tenismenilor înalți.

"Mereu mă simt oarecum incomod, de parcă aș fi cel mai scund jucător dintr-o echipă de baschet. Dar mă bucur să mă aflu aici. Este o competiție importantă pentru orice tenismen", a spus Novak Djokovic.

La rândul său, celălalt favorit al competiției, Roger Federer, și-a amintit că și acum 10 ani se afla tot aici și cu aceeași ocazie.

"Mereu mă simt bine la Londra. Este un oraș minunat și un loc special pentru mine. Acum 10 ani am evoluat pentru prima oară la Turneul Campionilor de la Londra. A fost o aventură fantastică", a spus Roger Federer.

Turneul de la Londra reprezintă ultima competiţie de vârf din tenisul masculin în acest an și se va desfăşura în perioada 11-18 noiembrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu