Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului de serie Masters de la Miami

Embed:

Novak Djokovic s-a calificat în semifinalele turneului de serie masters de la Miami. Liderul mondial l-a învins pe cehul Tomas Berdych în două seturi terminate cu scor identic, 6-3. Tenismanul sârb îl va întâlni în penultimul act al competiţiei pe belgianul David Goffin.

Meciul cu Tomas Berdych nu a fost unul uşor pentru Novak Djokovic. Sârbul a fost nevoit să ia un time-out medical în primul set, dar a continuat partida. Liderul mondial şi principalul favorit al competiţiei din Statele Unite l-a eliminat pe Berdych în două seturi încheiate cu același scor, 6-3, într-o oră şi 40 de minute. Djokovic a obţinut a zecea victorie la rând în faţa sportivului din Cehia.

"Nole" a ajuns în semifinale, unde îşi va măsura puterile cu David Goffin. Belgianul a avut emoții în partida cu francezul Gilles Simon. Goffin a pierdut primul set cu 3-6, după care s-a dezlănţuit în actul secund. El a câștigat de trei ori consecutiv pe serviciul adversarului și s-a impus cu 6-2. Simon nu și-a revenit nici în setul decisiv şi până la final a mai luat un singur game.
Cel de-al treilea set a durat mai puțin de jumătate de oră şi Goffin a învins cu 6-1.

În concursul feminin, a doua favorită a turneului, nemțoaica Angelique Kerber, a surclasat-o cu 6-3, 6-2 pe Madyson Keys din Statele Unite.

Kerber o va întâlni în semifinale pe Viktoria Azarenka din Belarus, care a dispus cu 6-4, 6-2 de britanica Johanna Konta.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu