Novak Djokovic, protagonistul unei faze spectaculoase. Tenismanul a uimit publicului american

Embed:

Novak Djokovic a fost protagonistul unei faze spectaculoase la turneul de serie Masters de la Miami.

Adversarul tenismanului sârb, Kyle Edmund, a returnat greşit mingea în debutul partidei. Aceasta a zburat sus, iar Djokovic a reuşit să o prindă cu buzunarul de la short spre deliciul publicului american.

Liderul clasamentului mondial ATP l-a învins pe Edmund cu un dublu 6-3 şi s-a calificat în şaisprezecimile competiţiei din Florida.

Al optulea favorit al turneului, David Ferrer, a câştigat cu 7-6, 6-1 partida din runda a doua cu Taylor Fritz, care a ajuns în tabloul principal din calificări.

Merge mai departe şi Dominik Tiem, care este considerat cap de serie numărul 14. Austriacul s-a impus cu 7-5, 6-2 în faţa australianului Sam Groth.

Tiem îl va întâlni în şaisprezecimi pe Yoșihito Nișioka. Japonezul, care ocupă locul 124 în clasamentul mondial, l-a eliminat surprinzător pe spaniolul Feliciano Lopez, care a fost considerat cap de serie numărul 21. Nișioka a căștigat în două seturi cu același scor, 6-4.

Roger Federer s-a retras de la turneul de la Miami, după ce a fost atins de un virus care i-a provocat o gastroenterită.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu