Noutăţi din lumea gadgeturilor. La Tokyo s-a desfășurat Expoziţia Wearable Expo

Ştiaţi voi oare că... şi filmele au mirosul lor?! Pe cât de interesant sună, pe atât este şi de real, pentru că, nu uitaţi, suntem deja în anul 2019. Gadgetul ce permite "aromatizarea" producţiilor cinematografice a fost prezentat în cadrul unei expoziţii de device-uri portabile, desfăşurată la Tokyo. Pe lângă acesta, publicul a avut ocazia să descopere alte câteva sute de invenţii originale şi, bineînţeles, utile. 

Unul dintre software-urile care a adunat cele mai multe priviri la cea de-a cincea ediţie Wearable Expo este GyroEye Holo. Dedicată, în special, designerilor de interior şi arhitecţilor, aplicaţia proiectează holograme cu decoruri pentru locuinţă. Aceasta permite specialiştilor să... vadă prin pereţi sau chiar etaje.

Feedback pozitiv a primit şi dispozitivul companiei Ant Matrix. Cu ajutorul gadgetului, utilizatorii vor simţi diverse arome, în timp ce privesc un film, scrie canal3.md.

Cei de la Ehanlabo demonstrează că oricine poate crea lucrări impresionante. În ajutor vine o pereche de ochelari, care te învaţă cum să faci un origami, de exemplu.

În acest an, Wearable Expo s-a desfăşurat în perioada 16-18 ianuarie şi a adunat peste două sute de companii şi startup-uri, dar şi peste 10 mii de vizitatori.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu