Noul supermarket "BOMBA" în Centrul Comercial Shopping MallDova. Format unic. Deschidere grandioasă.

Noul supermarket „BOMBA” în Centrul Comercial „Shopping MallDova”. Format unic.  Deschidere grandioasă.

La 12 aprilie, ora 19.00,  în CC „Shopping MallDova” va avea loc deschiderea grandioasă a celui mai mare supermarket de electronice şi tehnică de uz casnic „BOMBA”, care promite să fie cel mai popular magazin din capitală. Deschiderea solemnă va dura trei zile şi va deveni cea mai grandioasă şi cea mai de proporţii deschidere a anului. Primii 300 de cumpărători vor primi un cadou garantat pentru achiziţia efectuată. O atenţie deosebită va fi acordată preţurilor speciale pentru cele mai populare categorii de produse. Cumpărătorii vor rămâne plăcut surprinşi de reducerile la produsele din toate categoriile. 

Despre noul supermarket „BOMBA” se poate vorbi doar la superlativ…

Un asortiment imens şi branduri exclusive. Unul dintre avantajele principale este concepţia de prezentare a produselor. Toate produsele prezentate pot fi pipăite, ţinute în mână şi testate pe loc. Aranjarea produselor pe palete permite cumpărătorului să ia produsul care i-a plăcut direct din sala de vânzare.    

 

Cea mai mare zonă TV – ocupă o suprafaţă de peste 300 m2 şi oferă peste 200 de modele de televizoare plasmă, LCD şi LED. Aici este rezervată o zonă 3D, unde cumpărătorii pot aprecia, cu ajutorul ochelarilor 3D, calitatea celui mai mare televizor plasmă din lume 3D Full HD – Panasonic TH-103VX200W! Impresii uluitoare! Efectele tridimensionale permit imaginii să iasă în afara ecranului, asigurând o imersiune profundă în lumea virtuală, care anterior era accesibilă doar într-un adevărat cinematograf 3D!           

Cel mai bogat asortiment de laptopuri, netbook-uri, tablete PC şi accesorii pentru computere – îi invităm pe toţi cei care apreciază comoditatea şi mobilitatea computerelor portabile. În cadrul supermarketului sunt prezentate peste 100 de modele de laptopuri, netbook-uri şi tablete PC, care corespund cerinţelor tuturor categoriilor de utilizatori – de la cele pentru jocuri (cu o capacitate înaltă) până la cele mai mici şi mai uşoare. O gamă largă de modele intră în categoria laptopurilor pentru începători, acestea fiind dotate cu toate funcţiile de bază, necesare pentru studii şi muncă, şi au o productivitate bună. Deosebindu-se prin preţuri nu prea înalte, aceste modele sunt foarte potrivite pentru oficii, necesităţile zilnice şi accesul fără fir la Internet.    

 

Cea mai inovatoare Zonă de Joc – pe un teritoriu special amenajat, dotat cu ecrane plasmă ultramoderne cu rezoluţie Full HD şi console de jocuri, cumpărătorii se pot convinge personal de calitatea sunetului şi imaginii, dar şi pot testa cele mai recente inovaţii din domeniul jocurilor video. În Zona de Joc veţi putea găsi cele mai actuale şi mai populare console de jocuri din lume: Sony Play Station 3, PSP, Microsoft X-Box, Nintendo WII. De asemenea, aici veţi găsi o gamă largă de jocuri electronice şi accesorii PC. Inovaţie! 3DS Zone! Aceasta este o călătorie captivantă în lumea noii console portabile Nintendo 3DS! E ceva fantastic – pentru prima dată veţi savura imaginea 3D de pe ecranul dvs. fără ochelari. Sistemul unic în felul său Nintendo 3DS va schimba pentru totdeauna viziunea dvs. despre jocurile 3D, înregistrările foto şi video.    

 

Premieră în Moldova! Prezentarea mult-aşteptată a „New iPad”-ului. Pe 7 martie a luat sfârşit prezentarea noului iPad în Europa. Şi acum, doar la „BOMBA”, va avea loc mult-aşteptata prezentare a noii tablete populare de la Apple - iPad. Noul iPad este un blockbuster: un număr mare de funcţii noi şi actualizări, posibilitatea operării în reţelele 4G LTE, cameră de 5 megapixeli şi procesor grafic quad-core. Dimensiunea ecranului cu rezoluţia de 2048х1536 este de 9,7 inch. Ecranul asigură calitatea ideală a imaginii în procesul de vizualizare de la o distanţă de 15 inch.     

Doar în acest supermarket „BOMBA” va fi prezentată gama completă de produse Apple – computere, laptopuri, softuri, echipamente periferice, precum şi toată gama de playere muzicale iPod şi un asortiment bogat de accesorii pentru acestea. În cadrul supermarketului va fi amenajată o zonă comercială confortabilă, unde cumpărătorii vor putea face cumpărături şi vor putea afla despre cele mai recente soluţii Apple, precum şi un spaţiu separat pentru demonstrarea posibilităţilor tehnice ale produselor Apple. 

Zonă exclusivă pentru cafea. Degustarea cafelei este o particularitate unică a noului supermarket. În zona pentru cafea va fi prezentat un asortiment larg de filtre şi automate de cafea ale brandurilor renumite, precum KRUPS, PHILIPS-SAECO, BOSCH, DELONGHI, SIEMENS. Capsulele de cafea devin un nou trend în cultura consumului de cafea din Moldova: cererea pentru această categorie de filtre de cafea a crescut de câteva ori, în comparaţie cu anii trecuţi. Consultanţii profesionişti nu doar că vă vor da detalii despre produsele din asortiment şi vă vor povesti amănunţit despre prepararea cafelei, dar şi vă vor propune să gustaţi cafele aromate fierbinţi, precum Latte Macchiato, Cappuccino, Caffe Lungo, Espresso, Chococino.

 

Zonă gratuită Wi-Fi – în parteneriat cu compania de telecomunicaţii „Moldtelecom”, „BOMBA” propune clienţilor săi reţeaua de acces fără fir la Internet, cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi. Datorită serviciului Wi-Fi de la „BOMBA”, veţi avea posibilitatea conectării la Internet, putându-vă deplasa, în acelaşi timp, liber prin zona de acţiune a hot-spot-ului. 

Însă cel mai mare avantaj care diferenţiază „BOMBA” de celelalte supermarkete sunt cele mai bune preţuri din Moldova la electrocasnice, care sunt valabile în toată reţeaua. În acelaşi timp, accesibilitatea preţurilor nu contrazice calitatea înaltă a tehnicii şi serviciilor, ceea ce vă va permite să economisiţi uşor şi frumos. „BOMBA” este prima reţea de supermarkete de electrocasnice, care continuă să se dezvolte în mod activ. Acestea sunt magazinele de nivel nou, care propun cumpărătorilor cel mai bogat asortiment, cea mai bună deservire şi cele mai bune preţuri. Sunt magazinele pentru oamenii progresişti, cărora le place să facă cele mai bune cumpărături.    

 

Linia fierbinte

a reţelei de supermarkete «Bomba»

pentru cumpărători:

(+373-22) 26-00-26

www.bomba.md

P.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu