Noul sezon al NBA debutează cu trei meciuri

Embed:

Începe nebunia în Liga Nord-Americană de baschet. Noul sezon al NBA debutează în această noapte, cu trei meciuri. Primele în competiţie vor intra Miami Heat şi Los Angeles Lakers, considerate principalele candidate la titlu.

Los Angeles Lakers a făcut eforturi vara aceasta: l-a adus pe Dwight Howard, pe conducătorul de joc Steve Nash şi pe un canadian de 38 de ani, cărora li se adaugă vedetele Kobe Bryant şi Pau Gasol. Miami Heat, cu starul LeBron James, dar şi cu Dwyane Wade şi Chris Bosh, i-a adus pe Ray Allen şi pe Rashard Lewis.

Los Angeles Lakers va întâlni campioana din 2011, Dallas Mavericks, iar campioana Miami Heat va juca cu Boston Celtics. Într-un alt meci, Cleveland Cavaliers va găzdui formaţia Washington Wizards.

"Toţi jucătorii de la fosta mea echipă, Boston Celtics, îmi sunt prieteni. Voi credeţi că acum ei sunt duşmani pentru mine, dar nu este aşa", a declarat Roy Allen, jucător Miami Heat.

Conform presei de peste Ocean, conducătorii celor 30 de cluburi au un fond total de salarii de 1,55 miliarde de euro. Topul celor mai bine plătiţi jucători este dominat autoritar de către Kobe Bryant. Acesta are un salariu de 21,5 milioane de euro pe sezon.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu