Noul Porsche Macan a fost lansat la Chişinău la primul Pop Up Store din Moldova (FOTO)

Aglomeraţie nemaivăzută seara trecută la prezentarea noului Porsche Macan în Moldova! Cel mai mic SUV din gama constructorului din Stuttgart a fost lansat într-un mall din capitală, acolo unde reprezentanţa locală a organizat un Pop Up Store, primul de acest gen din ţara noastră!

Cât priveşte primul test drive cu Macan ce urmează să fie prezentat în Moldova, acesta va fi difuzat în exclusivitate în data de 20 aprilie la AutoStrada şi asta deoarece echipa noastră va pleca foarte curând tocmai în Maroc la un eveniment internaţional organizat de Porsche!

Zeci de oameni s-au înghesuit să intre în Store-ul pregătit de cei de la Porsche, motiv pentru care în preajma orei 20.00, zeci de oameni aşteptau să intre la interior. Aici am descoperit cu toţii o ambianţă foarte modernă, ecrane extrem de mari pe care erau prezentate filmuleţe cu noul Macan, dar şi zeci de tablouri cu schiţele modelului.

A fost foarte aglomerat la interior, însă în ciuda acestui fapt, cei invitaţi au reuşit să vadă în detaliu noul model! Despre mai multe aspecte ale prezentării poţi afla pe AutoStrada.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu