Noul Opel Astra GTC: Primele fotografii şi informaţii oficiale VEZI VIDEO

Opel a dat publicităţii primele imagini şi informaţii legate de noul Astra GTC, versiunea coupe a actualei generaţii de Astra, informează Jurnalul.ro. Modelul va fi dezvăluit complet pe 7 iunie.

Bazat pe conceptul GTC Paris, prezentat în premieră mondială anul trecut în cadrul Salonului Auto de la Paris, noul Astra GTC este o maşină sportivă compactă cu proporţii dramatice, care oferă cinci locuri ce pot fi accesate prin intermediul celor două portiere. Maşina va îngloba cele mai noi tehnologii, precum şi un şasiu cu caracteristici unice.

Este de aşteptat ca marca din Russelsheim să realizeze şi o versiune Astra GTC OPC, care ar putea oferi peste 200 CP graţie unui motor turbo cu patru cilindri în linie.

Noul model este prezentat într-un peisaj virtual în timp ce rulează pe un drum imaginar. Potrivit constructorului german, detaliile complete ale noului Opel Astra GTC vor fi publicate peste şase săptămâni, concomitent cu deschiderea comenzilor.

De asemenea, tot pe 7 iunie vor fi dezvăluite preţurile, tehnologia, echipamentele şi motorizările de care va beneficia noul Astra GTC, oferind clienţilor posibilitatea de a configura modelul ideal şi de a-l comanda din timp.

Debutul în public al noului Opel Astra GTC va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt, pe 15 septembrie 2011.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu